Actionspill for barn på nettet

Mange actionspill kan være voldelige, og har 16 eller 18-års aldersgrense. Disse spillene har fått aldersgrensen av en årsak; de passer ikke for barn. Men det finnes actionspill som er laget for barn. Mange av disse spillene kan til og med spilles helt gratis på nettet.

1001 spill finner man linker til en lang rekke barnespill i ulike kategorier. Man finner blant annet en link til et spill fra matprodusenten Santa Maria. I dette spillet skal man samle ingredienser til et måltid, og deretter lage måltidet.

Cartoon Network tilbyr også spill for barn. En annen kjent nettside som tilbyr barnespill, er Disney. Spillespill.no deler inn spillene sine etter kategori, og mange av spillene passer fint for barn. Nettsiden sol.no tilbyr mye morsomt for barn og unge, og selfølgelig finner man også spill her. Alle disse nettsidene egner seg fint dersom barna har lite å finne på en dag det regner. Ettersom spillene er gratis, og ettersom det er så mange av dem, kan man sitte og spille så lenge man vil, uten å kjede seg. Dersom barna går lei av et spill, kan de prøve neste spill. Da har de garantert noe å holde på med til regnet gir seg.