Actionspill til PC

Actionspill er den klassiske spillsjangeren som krever at spilleren har en rask reaksjonsevne og klarer å gjennomføre krevende oppgaver under press. Det er ikke bare skytespill og krigsspill som havner i denne sjangeren, men også plattformspill, bilspill og arkadespill. De aller fleste populære actionspillene fås til alle plattformer, også til PC.

action skjuta spel

Noen eksempler på spennende, actionfylte spill til PC er Grand Theft Auto-spillene, Battlefield-spillene, Metal Gear Solid-spillene, Need For Speed-spillene og Mass Effect-spillene. Alle disse er serier med flere spill, hvorav det siste er mest oppdatert og vanligvis en bedre versjon av de tidligere spillene. Det er også mange PC-spill som hører inn under action-kategorien som er basert på kjente historier fra film og tegneserier, for eksempel Batman og Lego Marvel Super Heroes. Dette er bare noen av spillene som er tilgjengelig for PC.

Når man kjøper et spill til PC kan man enten kjøpe det i butikken eller nettbutikken og laste det opp på datamaskinen via en CD, eller man kan kjøpe det og laste det direkte ned fra nettbutikken. Da lagrer man spillet på datamaskinen og kan spille det så mye man selv ønsker, både online og offline.