Actionspill til spillkonsoll

De aller beste actionspillene som har kommet på markedet de siste årene, har vært til konsoller som PlayStation 4 (eller PlayStation 3) og Xbox. Når man spiller et actionspill får man følelsen av å være hovedpersonen i en actionfilm, som får lov til å sprenge ting i fillebiter, jakte etter skurker, eller kanskje til og med være skurken selv. Noen ganger har man bare lyst til å oppleve spenning og action – fra stuen med en kontroll i hendene.

Spelare spel

Det er mange nye og spennende spill som har kommet til PlayStation 4 de siste årene siden konsollen ble lansert i 2013. Et av de aller beste actionspillene er Batman: Arkham Knight. Mange refererer til det som det beste Batmanspillet noensinne, og at det har potensiale til å bli en ordentlig klassiker. Assassin’s Creed-spillene til PlayStation er også svært populære og har fått gode tilbakemeldinger.

Det finnes også mange spennende spill til Xbox 360 som er høyt elsket av spillerne. Et eksempel på en serie som er en bestselger på Xbox, er Halo. Dette er actionfylte science fiction-spill som bare finnes til Xbox eller datamaskin. Mange mener Halo-spillene er de beste førstepersons skytespillene som finnes på spillkonsoller.