Bilspill på nettet

Bilspill har alltid vært populært, og det er lite som tyder på at denne typen spill kommer til å gå av moten. Bilspill omfatter veldig mange typer spill. De klassiske bilspillene er billøp enten på bane eller på veien, men det finnes også bilspill der man skal gjøre triks, eller komme seg fram i vanskelig terreng. Parkeringsspill er en annen type bilspill. Her handler det mer om finmanøvrering enn om fart. Mange av bilspillene passer godt også for barn, for de fleste av dem er voldsfrie. Det finnes noen som er voldelige, men som regel handler det først og fremst om å være rask i reaksjonen for å klare svinger og unngå hindre.

Gratisspill.no har valgt å sortere sine bilspill i ulike kategorier, og her finner man virkelig det meste, fra baneløp til lastebilspill og monsterbiler, byracing, motorveiracing, bilstunt og dyreløp. Man kan også prøve seg på skurkejakt, eller kjøre Formel 1. Spillutvalget er veldig stort og variert.

KNA Oslo tilbyr gratis nedlastning av bilspillet Trackmania. Dette spillet er regnet som et av verdens beste bilspill. Spillportalen er en annen nettside som tilbyr gratis bilspill. Nettsiden 007.no er Norges største spillside, og de tilbyr selvsagt også en mengde bilspill med varierende kvalitet og utfordringsnivå.

Spillegratis.com er et sted alle bilspillinteresserte bør besøke. Her finner man et stort utvalg av bilspill, fra parkeringsspill til racerbiler. Nettsiden 1001 spill er også et fint sted å besøke dersom man leter etter morsomme bilspill på nettet. Alle disse nettsidene er gratis.