Fantasy-eventyr på nettet

Det finnes svært mange fantastiske eventyr som kan spilles på nettet. Mange av disse spillene refereres til som rollespill, og er et spill hvor man går inn i en karakter i en fantastisk verden. Man spiller i et eventyr med en historie, hvor man skal ta avgjørelser som fører spilleren og spillet videre. Man kan både spille alene og med andre spillere over nettet.

Når man spiller fantasy-eventyr på nettet spiller man vanligvis med og mot andre spillere. Da blir spillet som et eget lite samfunn hvor man kommuniserer med folk fra hele verden. Noen eksempler på slike spill er League of Legends og World of Warcraft.

League of Legends er et klassisk multiplayer-spill hvor man skal kjempe mot grupper av andre spillere eller mot datastyrte kjemper. Spillet er basert på å vinne kamper, og er ett av de mest spilte spillene til datamaskin i verden.

World of Warcraft har fått en slags legendestatus som spill. Det finnes flere varianter av spillet, og man spiller det over internett. Det er nå over 5,5 millioner registrerte spillere, og er derfor verdens største fantasy-eventyr-rollespill. Når man spiller styrer man en karakter og legger ut på eventyr, enten ved å sloss mot skumle monstre, fullføre oppdrag eller kommunisere med andre spillere.