GTA Online

GTA, eller Grand Theft Auto, er et spennende spill med en åpen verden som man kan utforske. Grand Theft Auto Online er et spill til PlayStation og Xbox som er en multiplayer-versjon av Grand Theft Auto V som spilles med andre over nettet. Her er målet å samarbeide eller konkurrere med andre for å nå enkelte mål eller fullføre oppdrag.

spela spelare)

Det spennende med GTA Online er at spillet befinner seg i en verden som stadig utvikler seg. Det er ikke en bestemt slutt på spillet og man kan spille i timevis uten å engang komme seg videre i spillet. Man kan spille opp til 30 personer samtidig og bli med i grupper for å gjennomføre oppdrag og ta på seg arbeid. Ved å spille sammen kan man få mange poeng og sammen klatre på poengoversikten over hele spillet på nettet.

Når man spiller lager man sin egen karakter, og man kan velge selv hvordan man vil spille. Man kan konkurrere i løp med bil, sykkel, fly eller båt, man kan sloss eller man kan ta på seg spennende oppdrag, alene, med eller mot andre spillere.

GTA Online er en videreføring av det klassiske spillet som de fleste av oss kjenner fra før, og som inkluderer et sosialt element som tidligere ikke har vært til stede. Dette elementet gir en ny spillopplevelse til et velkjent og klassisk spill.