Skrekkspill på nettet

Det er mange spill som man knapt nok våger å spille når man er alene. Spill som man aldri spiller når det er mørkt ute. Det er svært mange skrekkspill som lusker der ute og som bare venter på å skremme vettet av deg. Man kan gjerne spille skrekkspill på nettet slik at man kan samarbeide med andre for å overvinne skumle fiender og ha noen å lene seg på når det blir skikkelig skummelt. Da finnes det flere skrekkspill, både gratis og for en liten sum, som man kan laste ned eller spille rett i nettleseren.

Zombie

En av de mest kjente skrekkspillene er Amnesia: The Dark Descent. Dette spillet kan lastes ned fra nettet, men det er et spill som man må takle helt alene. Det handler om en mann som skal utforske et slott med monstre og andre skumle hindringer i, samtidig som han skal løse gåter. Spillet anbefales å spilles på høylys dag, gjerne med familien i nærheten.

Et annet skrekkspill som er svært populært er Killing Floor. Her kan man både spille alene og sammen med andre, og målet er å overleve bølger av zombier som prøver å drepe en. Også dette spillet lastes ned på datamaskinen din, men man kan spille det over nettet sammen med andre for å overvinne zombiene.