Spilleautomater med eventyrtema

Spilleautomater er svært populære spill på nettet. Det som tidligere besto utelukkende av tre hjul som snurret rundt hvis du dro i et håndtak, og hvor myntene rullet ut dersom du var heldig nok og fikk den riktige kombinasjonen av symboler, har virkelig fått en renessanse på internett. Med tekniske muligheter har spilleautomatene fått mye mer innhold, og mange av dem er også blitt spennende eventyrspill – hvor man kan være heldig og vinne gode pengepremier og kanskje til og med en jackpot.

video slots

 

De aller fleste spilleautomatene med eventyrtema er såkalte videoautomater. De er helt elektroniske og har innslag av små filmer eller bonusspill som gjør at man kan forlate datamaskinen med gode resultater. Mange av eventyrautomatene er baserte på velkjente historier og som vi ikke kan vente med å teste.

Noen eksempler på spilleautomater med eventyrtema er Jack Hammer, Slots Indiana Jones og Once Upon A Time. Jack Hammer er en populær spilleautomat som handler om privatdetektiven som skal kjempe mot kriminalitet. Her snurrer man på hjulene og får møte spennende karakterer, multiplikatorer og bonusrunder. Slots Indiana Jones handler om den velkjente og legendariske helten og arkeologen, og Once Upon A Time er et ordentlig eventyr med drager, gull og det man ellers kan forvente av et klassisk eventyr.